Goede doel: Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Steun jij ook het goede doel van de Watertorenloop?

Loop voor een nachtzoen!

Het doel van de loop is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Zij zorgen ervoor dat gezinnen samen kunnen zijn als hun kindje in het ziekenhuis ligt.

Als je ziek bent, wil je je ouders het liefst zo dicht mogelijk bij je hebben. En natuurlijk wil je als ouder je zieke kindje geen minuut alleen laten. Dankzij Ronald McDonald Huizen zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis. Een veilig gevoel. Ook broertjes en zusjes zijn welkom in een Ronald McDonald Huis.

Jouw hulp is onmisbaar! Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.
Met € 60 maak je een overnachting voor een heel gezin mogelijk, op loopafstand van het kind in het ziekenhuis. Zo zorg je ervoor dat een gezin samen kan zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben. Iedere bijdrage telt. Hartelijk dank voor jouw hulp!

Kom in actie en zamel geld in onder je vrienden, familie en netwerk voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Meehelpen kan door het aanmaken van een donatiepagina op het donatieplatform of door te doneren op het donatieplatform.